Dla wystawców

Szanowni Państwo, 

Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w Jarmarku Norbertańskim, organizowanym w ramach ogólnopolskiego wydarzenia „Polskie Kulinaria Busko-Zdrój 2022” przez Polską Izbę Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski, we współpracy z Urzędem Miasta i Gminy w Busku - Zdroju, Buskim Samorządowym Centrum Kultury i Ogólnopolskim Stowarzyszeniem Szefów Kuchni i Cukierni.
 
Głównym celem naszej imprezy jest promocja polskich producentów produktów regionalnych i tradycyjnych oraz pokazanie możliwości przygotowywania potraw z wykorzystaniem tych produktów.
 
Jarmark odbędzie się w dniach 2-4 września 2022r. przy ul. 1-ego Maja w Busku –Zdroju.
 
Zainteresowanych uczestnictwem w wydarzeniu prosimy o przesłanie wypełnionego i podpisanego skanu formularza karty zgłoszenia uczestnictwa na adres mailowy: biuro@polskiekulinaria.org.pl w terminie do  20.07.2022 r.
 
Z uwagi na ograniczoną ilość miejsc, liczy się kolejność zgłoszeń.
 
Udział w kiermaszu jest płatny. Istnieje możliwość dofinansowania miejsca wystawienniczego w domku kiermaszowym dla:
  1. Produktów i przetworów z wieprzowiny
  2. Produktów zbożowych, mącznych, cukierniczych i kasz
  3. Produktów i przetworów z owoców i warzyw
Będzie możliwość pokazania swojej oferty oraz prowadzenia sprzedaży.
Liczymy na bardzo dużą frekwencję.
Na naszą imprezę zapraszamy także przedstawicieli z branży handlowej, przedstawicieli organizacji konsumenckich i mediów.
 

Organizator

Image

NASZA REPREZENTACJA

MIEJSCA

Organizatorzy

Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego Oddział Świętokrzyski
Ogólnopolskie stowarzyszenie szefów kuchni i cukierni
Dom kultury Buskie Samorządowe Centrum Kultury
Urząd Miasta i Gminy w Busku-Zdroju

Partnerzy

Image

Patronat Medialny

Image
Konferencja pt. „ Nowe możliwości rozwoju branż produktów regionalnych i lokalnych w oparciu o „Plan Strategiczny dla WPR na lata 2023-2027” w ramach konkursu nr 6/2022 dla Partnerów KSOW dnia 2 września 2022 roku w Busku – Zdroju.
Polskie kulinaria